Träningsvärk i ben :)

Igår började dag med en skön morgon promenad på ca 1 timme. Sen va det dags o jobba igen. Efter en lugn arbetsdag skulle vi ha möte på jobbet kl 18.00 då passade jag på o köra snabb pass ben på Oasen sport club i Trelleborg. Pesronalen på gymet e jätte trevlig o alltid prat glad fast folk som tränar där älskar spegel helt enkelt mer än att älska träningen dock inte alla men säkra 65% av medlemar. Jag kan bara säga va e det lönt o betala gym 300kr i månaden o slösa sin fritid på att ta sej till gymet för att snacka. Det e mycket biligare sitta ute på nån fika ställe o dricka kaffe. Det e jävligt synd för att gym som gym e mycket fresh o det e trevlig personal som sakt. 
 
Nu tillbaka till passet. jag började me att köra benspark 4x20 bara för att få igång blodcirkulation. Sedan körde jag på i smith maskin knäböj 5x15. Kändes så jävla skönt o fick grym pump framsida ben. Sen skulle man köra legpress där körde jag 4x12 fast me drop sätt på 10 reps. Efter legpress skulle man köra raka marklyft för att få den super fina gumpen:)))) . Sista övningen För gårdagens träning va benspark framåt igen bara för att pressa ut mjölksyra ut till max. Allt detta tog 40 minuter o det ända jag kan säga är sjukt grym träningsvärk i framsida.
Efter träningen stack jag till möte. Sen efter att manhar fått veta hur vi duktiga vi e på jobbet va det dags o åka hem o ladda upp för idag.

Idag hade jag vilo dag så jag la lite mer tid på jobbet passade på o jobba över lite o få lite undan bilar så att jag o min kollega slipper stressa eftersom den tredje köttbulle :)) e i Turkiet o har det nice väl förtjänt faktist :D.

Nu e man hemma o ska fixa mat till imorgon för att då skaman träna igen känns så tråkigt utan träning hemma.

MVH Alex

Diet och träning innan December cupen och Lucia pokalen 2011!!!

Min diet har börjat för 7 veckor sedan och jag mår bra och tycker att allt går som det ska. Formen ser bra ut och vikten är 86kg just nu. Min diet består av mycket strikt matschema samt träningschema. Dagarna börjar ofta för mej halv 4 på morgonen då jag kör på me cardio för att bränna fett. Själv jag tycker att morgon promenad ger bästa effekt för att nå formen fram till tävlingen. Senare efter man har kört cardio brukar jag njuta av min underbara frukost som består av kolhydrater o protein. Kolhydrater är jätte viktiga på morgonen det är då kroppen behöver energi som mest för att man ska orka hela dagen på jobbet, så det jag vill säga är att frukost är nr 1 av alla måltider man har under en hel dag i alla fall för mej. Sen är det jätte viktigt att man äter var tredje timmen för att kroppen under en diet behöver jätte mycket energie och får den inte energie med jämna mellan rum då tar den näring från musckler och det är det sista man vill under en diet. Sen är det viktigt med vila, sömn och hela livs stil för att man ska lyckas man måste tacka nej till mycket som är gott:) Men forst och främst ska man ha diciplin och tålamod. Som folk brukar säga världen har inte skapats över natten och så e det me kroppen med. Mycket viktigt är gymet man tränar på man måste ha motivation av det man ser i gymet. Jag tränar själv på minst sakt Malmös bästa gym AA Elit Fitness Gym och kommer tävla för dom i kommande tävlingar jag dietar för. 
 

Idag den sämsta dagen i veckan Måndag vem fan kan tycka om den dagen. På jobbet gick det bra med tanke på dieten och själva jobbet. Tycker det är roligt och jobba med bilar man lär sej alltid nåt nytt. Sen mina kollegor är trevliga faktist många av dom kommer säga att jag ljuger när jag tycker så här men det är sanning. Efter jobbet skulle man köra ryggpass i kombination med biceps. Fick så sjukt bra kontakt och pump. Försöker nu dessa sista veckor och supersätta varje övning för att få så bra pump som möjligt och hittils känns det jävligt bra och skönt. Efter rygg och biceps pass skulle man cykla i 30 minuter och sen till slut fick magen lite träning med. Nu har man fixat mat hemma för imorgon.

Ha det bra gott folk nu ska jag sova för att imorgon väntar ny dag nya utmaningar och så klart nya problem för att livet skulle vara tråkig utan problem.


RSS 2.0